Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill

Samarbejde med Marianne Højer Andersen

Oprettet d.

Samarbejde med Marianne Højer Andersen

I starten af 2021 startede vi et samarbede Marianne Højer Andersen fra Family Health. Du kan herunder læse om hvem Marianne er og hvad hun tilbyder.

Samarbejde med MaxiLegetøj.dk 

OM MIG

Jeg blev uddannet Sundhedsplejerske i 1995 ved DSH i København. Inden da havde jeg arbejdet som Sygeplejerske i mange år, primært på svangre/barsels afdeling og på børneafdeling. Min store passion og interesse har altid været børne- og familieområdet. Jeg er privat mor til 8 børn – to piger og 6 drenge – hvoraf de ældste nu er voksne og veluddannede  og bor for sig selv, og de yngste er teenagere.

Børne- unge- og familieområdet har altid været min store passion, og specielt Stress og det senmoderne samfund, og de udfordringer, som børn/unge og familier i dag lever i – har min store interesse. Hvordan kan vi som individ og som barn, ung og familie begå os i et samfund med så stort tempo på ? og med så stor foranderlighed i ? Hvordan er det for den unge, som konstant zapper rundt i de uanede muligheder og tilbud, som deres liv byder dem ?  og hvordan skal de forholde sig til alle de indtryk, impulser og muligheder som er tilgængeligt for dem ? Hvordan er det for barnet, den unge og familien, at skulle skabe deres egen identitet og liv og fremtid/uddannelse og arbejde ? Jeg har i mit arbejde haft fokus på Stress og spædbørn- og de tegn som spædbørn viser ved stress og overstimulering, og de ting i deres omgivelser, som påvirker udvikling af stress og som virker positivt på at kunne dæmpe stress. Jeg er uddannet Spædbørns Massør og også arbejdet en del med Mindfulness og børn.

Jeg blev desuden uddannet Professions Bachelor i Pædagogik i 2015. Valgte at supplere min uddannelse til Sundhedsplejerske, så jeg fik udbygget mine pædagogiske kompentancer, og dermed min styrke i at vejlede og guide andre med de rette pædagogiske værktøj – så min vejledning rent faktisk virker. Desuden har det også udbygget mine kompetancer i forhold til vejledning i de enkelte familier og støtte og hjælp   i forhold til barnets udvikling, alder og behov og familiens trivsel generelt.

Jeg tilbyder Privat Sundhedspleje, da jeg ser et behov for, at den enkelte familie selv kan vælge antal af besøg og  hvor stort et behov for støtte og vejledning, som de har behov for. Også  hvilke områder og emner, som de gerne vil have yderligere støtte i forhold til. Der er i det offentlige tilbud et begrænset tilbud til både førstegangs mødre og deres børn, og også et stærkt reduceret tilbud til flergangs fødende mødre –dette opfylder dermed ikke altid familiers ønsker og behov for støtte og vejledning. Desuden tilbyder jeg yderligere en grundig og dybdegående undervisning i den enkelte mødregruppe – i forhold de barnets alder og behov – både i barnets udvikling, behov og stimulation,  motorisk træning og øvelser - og derudover instruktion i babymassage.

Jeg ser det enkelte menneske som et unikt og kompetent individ, hvor krop og sjæl er en helhed, og hvor interaktionen med individets omgivelser og familie kontinuerligt vil finde sted – og dermed påvirke og udvikle individet. Og jeg tager udgangspunkt i det gode i det enkelte individ, og deres egne kompetancer, og deres egne ressourcer og muligheder – og mener grundlæggende, at alle mennesker har noget godt at byde ind med og gode og stærke ressourcer, og ser alle mennesker som lige og lige meget værd.

Marianne Højer Andersen – www.dkfamilyhealth.com - Facebook